Известие

Collapse
No announcement yet.

Може ли да ползвам други, по-евтини свещи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Никъде не пише какъв е точно модела на свещите и защо са 6 като трябва да са 8.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Никъде не видях някой да напише каква е разликата в разхода. Все за вървене говорите, сякаш сте на всеки ден на състезание с колата. Скъпите свещи си избиват цената многократно. Ако си проследите разхода и направите изчисление, ще установите че свещите от 60 лева ви излизат с пъти по скъпи от NGK от 360
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        Никъде не видях някой да напише каква е разликата в разхода. Все за вървене говорите, сякаш сте на всеки ден на състезание с колата. Скъпите свещи си избиват цената многократно. Ако си проследите разхода и направите изчисление, ще установите че свещите от 60 лева ви излизат с пъти по скъпи от NGK от 360
        С простите свещи гори 9 градско и 6.2-3 извънградско стария ми туинспарк....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз пък в разход разлика , ама ГРАМ не намирам...

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            и аз съм карал с бошови...без грижи...можеш да си сложиш и обикновено НЖК....
            Жената кара вече 149 000 км за 6 години с точно тези обикновенните както ги наричаш NGK , само че колицата и Микра - може и това да е от значение знам ли , но съм си изградил култ към тази марка.
            Alfa Romeo 147 TS 1.6 120 PS 2003 , Nissan Micra K11 1.3 16 V 75 PS , Kia Carnival 2.9 CRDI , MERCEDES-BENZ S320 4 Doors, Automatic, Saloon, Petrol, Metallic Blue
            Жените са страст , колите необходимост.

Comment

Първоначално публикувано от Ordonez Покажи съобщение
              Жената кара вече 149 000 км за 6 години с точно тези обикновенните както ги наричаш NGK , само че колицата и Микра - може и това да е от значение знам ли , но съм си изградил култ към тази марка.
              Казах обикновеното НЖК, защото има и НЖК иридиум и платинум и не знам какво още.Освен това за микра комплект свещи НЖК е 40лв, а не 240

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

С простите свещи гори 9 градско и 6.2-3 извънградско стария ми туинспарк....
                Да бе ама изкарват не повече от 10-15 000 км.,което ако го сметнеш по 4 поне/понеже с иридиеви или платинум свещи ще изкараш поне 60 000/,нещо сметките не ми излизат
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Да бе ама изкарват не повече от 10-15 000 км.,което ако го сметнеш по 4 поне/понеже с иридиеви или платинум свещи ще изкараш поне 60 000/,нещо сметките не ми излизат
                  Не знам, бошовите ги сменихме е сега на 180,000, а ги сложих на 134,000

OEM & Ventura Garage

Comment

Не знам, бошовите ги сменихме е сега на 180,000, а ги сложих на 134,000
                    Пробегът на бошовите е 30 000 км и не трябва да се злоупотребява с това. Щото после - 4 бобини по 160 лева ...

Comment

Working...
                    X